Een aanbod voor elke e-handelaar

Picto -nosoffres -01

Geen minimaal vereist aantal zendingen

 

Img -nosoffres -01

Wij eisen geen minimaal aantal zendingen van u. En als u groeit, groeien wij met u mee. Kleine of grote webshops, onze commerciële voorstellen passen zich aan aan uw maat en de evolutie van uw zaken (vergelijkende tabel van de voorstellen: hyperlink). Daarenboven zijn onze offertes duidelijk en transparant, wat u toelaat uw leveringsbudgetten te beheren en te beheersen.

Op het informaticavlak, kan de Plug & Pay module in enkele muisklikken worden geïntegreerd op uw website. Wij hebben partnerships afgesloten met de grote platformen die instaan voor de opmaak van websites (hyperlink naar demo) en de installatie gebeurt zonder enige moeite!

Découvrir notre offre Small Business

Picto -nosoffres -02

Mondial Relay HELPT UW ZAKENCIJFER TE VERGROTEN

Img -nosoffres -02

Binnen de e-commerce zijn de levering of afhaling van pakjes sleutelmomenten: dit ogenblik maakt deel uit van uw imago. Met een kwalitatieve dienstverlening, zal u uw klanten tevreden stellen en meebouwen aan de getrouwheid. Een geslaagde levering en het goede imago van uw zaak verhogen de tevredenheid van uw klanten. De levering is dus een noodzaak voor uw naam om het zakencijfer te behouden en te laten stijgen. De online shopper is gek op kwalitatieve diensten en flexibiliteit: het Mondial Relay aanbod volgt deze tendens.

Picto -nosoffres -03

GEEN MINIMAAL VEREIST GEWICHT

Img -nosoffres -03

Van een paar sokken tot een Amerikaanse koelkast, wij leveren pakjes van alle mogelijke maten aan uw klant. Onze mensen hebben de know-how en gewoonte om elk soort produkt af te leveren omdat wij actief zijn binnen alle domeinen: mode, technische produkten, voeding, huis en decoratie, gezondheid, verzorging, speelgoed, auto-onderdelen, electro, ... 

In functie van uw noden, stellen wij zelfs thuisleveringsmogelijkheden voor met één of twee chauffeurs (link naar thuislevering) met bijkomende diensten: wij pakken de pakjes uit, nemen de verpakking terug mee en maken sommige toestellen gebruiksklaar.

Picto -nosoffres -04

De e-kopers verkiezen de mondial relay oplossingen

Img -nosoffres -04

Keuze binnen de leveringswijze, eenvoudige en doeltreffende leveringen, real-time opvolging van het pakje : de e-koper verkiest onze oplossingen. Wat is hun mening erover ? Het is een voordelige dienst, eenvoudig, zeker en handig! Onze Afhaalpunten zijn kortbij gelegen handelaars zoals supermarkten, krantenwinkels, bloemisten, ... de consumenten kennen en waarderen hen.

En bovenal: het is kort bij hun, elke klant kan een Mondial Relay Afhaalpunt om de hoek terugvinden !

Veuillez patienter