Een pakket opvolgen

Uw pakket is waardevol voor ons. U kunt het traject ervan volgen, net als wij. Met één klik weet u waar het zich bevindt.

Hoe bij Mondial Relay een pakket volgen?

Mondial Relay werkt met een online tool en app om pakketten in werkelijke tijd te volgen, waardoor verzendingen in Frankrijk en daarbuiten veel vlotter verlopen.

Zodra het pakket verzonden is, ontvangt u via e-mail of sms follow-upinformatie. Als u geen verzendnummer hebt, kunt u vragen of de afzender u het nummer kan geven.

Voer in de daarvoor voorziene zone, zonder spaties de postcode van de bestemming in, alsook het nummer van het pakket / de opvolging / de verzending (8, 10 of 12 cijfers).

Voortaan kunt u uw pakket in werkelijke tijd, stap voor stap volgen, tot het in een Afhaalpunt® of Pakketautomaat geleverd wordt.

Wat zijn de verzendingstermijnen?

Een pakket doet er gemiddeld drie tot vijf dagen over om te worden afgeleverd in uw Afhaalpunt® of Pakketautomaat.

Sinds 1 november 2022 bedraagt de ophaaltermijn voor een pakket acht dagen voor alle pakketten die via een Pakketautomaat of Afhaalpunt® worden verzonden.

Wacht niet te lang om uw pakket af te halen, want na acht dagen kan het terug naar de afzender worden gestuurd.

Hoe weet ik wanneer een pakket werd geleverd?

Zodra het pakket beschikbaar is, ontvangt u via e-mail of sms een bericht, waarin staat dat uw pakket is aangekomen in uw Afhaalpunt® of Pakketautomaat. Als u de mobiele app van Mondial Relay niet gebruikt, ontvangt u een bericht waarin u wordt verzocht om uw pakket af te halen.

Voor meer informatie over de werking van de Pakketautomaat, zie de FAQ-pagina “Hoe een pakket afhalen in de Pakketautomaten van Mondial Relay?”.

Hulp nodig om uw pakket te volgen?

Hebt u hulp nodig? Ga naar de FAQ-pagina zodat we u kunnen bijstaan en uw vragen kunnen beantwoorden.

Neem voor meer informatie over de tracking van uw pakket contact met ons op via het online contactformulier onder 'Ik wil informatie over de levering van mijn pakket'.

 

Een pakje sturen of ontvangen met Mondial Relay kost niet meer moeite dan een glimlach 😊

Fermer la boîte de dialogue

Inloggen

Wachtwoord vergeten ?

Veuillez patienter