Een pakket versturen

Uw zending is klaar in enkele clicks. Zodra uw pakket in het Afhaalpunt® ter bestemming is, brengen wij u daar per sms of e-mail van op de hoogte.
Sluit het dialoogvenster
 
Retour à la carte

Mijn pakket

Praktische tips

Tarief

Ik kies de bestemming van mijn pakket *

Het pakket heeft als bestemming:

Ik voer mijn stad of mijn postcode in *


Ik geef het gewicht van mijn pakket in *

Het gewicht van mijn pakket is:

Kg

Maximale grootte van mijn pakket

En Point Relais :

Gewicht = 30 kg max.

Lengte = 120cm max.

L + l + H = 150cm max.

En Locker :

Gewicht = 25 kg max.

L x B x H = 64 x 38 x 39 cm max.

De geadresseerde

Ik kies mijn ontvanger *

Ik voer het adres van de ontvanger in *

Alle velden zijn verplicht . .

UW ZENDING

 • Bestemming:
  ...
 • Gewicht:
  ... kg
 • Prijs van uw zending:
    ...

Mijn leveringswijze

Ik kies mijn leveringsmethode

Ik kies mijn afhaalpunt

Goedkoop een pakket versturen met Mondial Relay

Mondial Relay bezorgt al uw pakketten in verschillende Europese landen en dat, voor de beste prijs. Met onze oplossing voor levering elders dan aan huis kunt u voor uw verzendingen meer dan 40% besparen, met een gemiddelde leveringstermijn van drie werkdagen in Europees Frankrijk.

Lees hier hoe u kunt besparen door uw pakketten goedkoop te verzenden dankzij onze kwalitatieve, ecologische en voordelige leveringsservice!

Kies voor levering in de buurt

Wacht niet langer om uw verzendingskosten te drukken en kies voor levering in de buurt! Wij beschikken over twee leveringswijzen in de buurt: de Afhaalpunten® en de Pakketautomaten.

Door voor een van deze leveringswijzen te kiezen, bespaart u tijd en geld. Ze vormen een goedkoop alternatief voor een zeer aantrekkelijk tarief, zodat u uw pakketten eenvoudig en efficiënt internationaal kunt verzenden. Ons netwerk van 12000 Afhaalpunten® en 4000 Pakketautomaten in Europees Frankrijk garandeert de nabijheid, waar u ook wil leveren.

Hoe gebruikmaken van de diensten van Mondial Relay?

Selecteer via onze site of onze app een Afhaalpunt® of Pakketautomaat in de buurt van uw woon- of werkplek en laat uw zending hier achter. Vervolgens wordt uw pakket verzonden, van Afhaalpunt® naar Afhaalpunt® of van Pakketautomaat naar Pakketautomaat. De ontvanger van uw pakket hoeft voor de afhaling alleen maar zijn Afhaalpunt® of Pakketautomaat te kiezen en heeft acht dagen te tijd om het te gaan halen.

Met deze eenvoudige, snelle en veilige leveringswijze kunt u voor een competitieve prijs pakketten verzenden. Mondial Relay biedt immers verzendingstarieven vanaf 4,40 €!

Optimaliseer het gewicht van uw pakketten

Onze verzendingstarieven hangen af van het gewicht van uw pakket. Als u een pakket voor minder geld wil versturen, is het uiterst belangrijk dat u het gewicht en de afmetingen van uw zendingen optimaliseert om de verzendingskosten te drukken.

Kies vooral de juiste verpakking, nl. met de afmetingen van uw artikel: niet te groot en niet te klein. Als de verpakking te groot is, ontstaat er vrije ruimte rondom uw product, dat zo beschadigd kan raken.

Om het gewicht van uw pakket beperkt te houden, kunt u het best inpakken in een bubbelenvelop of stevige zak. Dit soort van verpakking wordt ten zeerste aanbevolen voor kleine zendingen, textielproducten en niet-breekbare artikelen.

Voor omvangrijkere zendingen, waarvoor een grotere verpakking nodig is, moet u niet vergeten dat u zeker ook uw pakket met beschermingsmateriaal moet vullen. Kies in dat geval voor licht opvulmateriaal, zoals kraftpapier, luchtkussentjes of bubbelfolie.

Door het gewicht en de afmetingen van uw pakket zo veel mogelijk te beperken, minimaliseert u de verzendingskosten en kost het dus minder om het te verzenden!

Verzending van pakketten tussen particulieren

Met Mondial Relay was pakketten verzenden van particulier naar particulier nog nooit zo eenvoudig. Verkoop van oude kleren of levering van cadeautjes voor familie en vrienden: onze oplossing voor de verzending van pakketten tussen particulieren is snel, eenvoudig en goedkoop.

Via ons netwerk van meer dan 12000 Afhaalpunten® en 4000 Pakketautomaten kunt u pakketten efficiënt versturen, in de buurt van uw woon- of werkplek. De ontvanger haalt zijn pakket af in het Afhaalpunt® of Pakketautomaat van zijn keuze.

Dankzij ons leveringsaanbod kunt u, particulier, uw pakketten in Frankrijk of daarbuiten verzenden en voor elk van uw zendingen van een forfaitaire verzekering genieten. Wacht dus niet langer en kies voor Mondial Relay als u naar een particulier een pakket wil sturen!

Bescherm uw pakketten

Uw pakket is ongetwijfeld waardevol voor u, maar het is ook waardevol voor de ontvanger. U kunt uw pakket verzekeren om het product dat erin zit, te dekken. Op onze specifieke pagina vindt u alle nuttige informatie.

Recycleer uw verpakkingen!

Bij Mondial Relay is milieuvriendelijkheid een hoofddoelstelling. Verpakkingen recycleren is een uitstekend middel om de kostprijs van uw zendingen te drukken én tegelijkertijd het milieu te beschermen. In plaats van verpakkingsmateriaal te kopen kunt u oude verpakkingen recycleren en dat zal u veel minder geld kosten.

Er zijn verschillende manieren om aan reeds gebruikt verpakkingsmateriaal te komen.

 • Vraag ernaar in uw omgeving, bijvoorbeeld bij vrienden en familie.
 • Laat uw pakketten leveren in een Afhaalpunt® en vraag de buurthandelaars naar verpakkingsmateriaal. De voorraad van boetieks wordt regelmatig aangevuld en ze zullen u met plezier hun karton en ander verpakkingsmateriaal schenken.
 • Als u via internet of platforms voor particuliere verkoop een product bestelt, kunt u de verpakking bewaren om ze een volgende keer zelf te gebruiken.

U hebt het al begrepen: bij Mondial Relay weten we alles over efficiëntie! We stellen alles in het werk om u de beste service aan te bieden voor de verzending en levering van pakketten, voor de laagst mogelijke prijs.

Hoe kunnen wij u helpen?

Fermer la boîte de dialogue

Inloggen

Wachtwoord vergeten ?

Veuillez patienter