Meer over de Pakketautomaten van Mondial Relay

point relais à colis

Voortaan kunt u uw pakketten pakketten laten leveren of verzenden via een van onze 100 Pakketautomaten verspreid over heel België.

Kies voor vrijheid bij al uw verzendingen

Voor al uw pakketten van minder dan 25 kg en met afmetingen van minder dan 41 cm breed, 38 cm hoog en 64 cm lang, is de Pakketautomaat dé oplossing die u het leven een stuk makkelijker maakt.

Altijd toegankelijk:
24h/24, 7/7

De Pakketautomaten staan buiten (op een parking of langs de openbare weg). U hoeft dus geen rekening te houden met openingsuren (we raden u wel aan om toch te controleren of de Pakketautomaat toegankelijk is, want sommige staan in een winkel of op een afgesloten parking die ’s nachts niet toegankelijk is).

Afhalen kan eenvoudig en
veilig dankzij de pincode

Via e-mail en/of sms ontvangt u een code, waarmee u uw pakket in geen tijd kunt afhalen; of u kunt de code meedelen aan een familielid of vriend, zodat die het kan afhalen.

Snelle service:
gemiddeld 7 seconden

Haal uw pakket in minder dan 7 seconden af, dankzij uw pincode.

Een service voor verzending en ontvangst

Haal uw pakket op of laat het achter in een van de 100 reeds geïnstalleerde Pakketautomaten
Voor uw pakketten zijn verschillende afmetingen van lockers beschikbaar.

point relais à colis

Meer informatie over onze Pakketautomaten

U hoeft niet meer te wachten: de Pakketautomaten zijn er!

Eenvoudig en populair

Lockers in de buurt zijn een almaar populairdere oplossing om pakketten eenvoudiger te verzenden en te ontvangen. De lockers van Mondial Relay, ook Pakketautomaten genoemd, vallen op doordat ze zo handig en betrouwbaar zijn. De Pakketautomaten van Mondial Relay staan op strategisch verspreide locaties in de buurt: supermarkt, benzinestation, buurtwinkel, ... Dankzij deze automaten kunnen de gebruikers het moment kiezen dat voor hen het beste past: als ze hun dagelijkse boodschappen doen, op weg zijn naar het werk, ... De flexibiliteit die de Pakketautomaten bieden, past perfect in hun drukke dagschema.

Beschikbaar

Nog een noemenswaardig voordeel van de Pakketautomaten, is dat ze toegankelijk zijn op strategische plaatsen. Aangezien ze opgesteld staan op ophaalpunten verspreid over verschillende locaties, is er altijd wel een Pakketautomaat in de buurt. De Pakketautomaten van Mondial Relay zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel, zodat u op nagenoeg elk ogenblik uw pakketten in ontvangst kunt nemen. Zo hoeft u niet langer rekening te houden met openingsuren om een pakket te verzenden of af te halen, want u bedient de Pakketautomaten gewoon zelf.

Veilig

De Pakketautomaten van Mondial Relay zijn veilig, want ze kunnen dankzij een unieke code vergrendelde worden; die code wordt dan via e-mail en/of sms naar de ontvanger van het pakket gestuurd. Bovendien worden de buurtlocaties doorgaans in de gaten gehouden door middel van beveiligingscamera’s, wat voor de gebruikers een bijkomende geruststelling is.

Milieuverantwoord

Een Pakketautomaat van Mondial Relay gebruiken betekent kiezen voor een leveringswijze die de milieu-impact beperkt houdt. In tegenstelling tot thuislevering worden leveringen in een afhaalpunt gegroepeerd; tegelijkertijd worden ook de te verzenden pakketten opgehaald, zodat de vervoersmiddelen niet leeg rondrijden. Bovendien wordt zo vermeden dat een transporteur na een eerste tevergeefse leveringspoging een tweede keer moet langsgaan of dat de klant uiteindelijk toch naar een niet door hem gekozen afhaalpunt moet gaan. Wat zeker ook het vermelden waard is, is het feit dat het vervoer tussen de Pakketautomaten gebeurt met omvangrijke voertuigen, zodat verkeersopstoppingen en bijbehorende overlast beperkt blijven.

Om welke reden de Pakketautomaten van Mondial Relay ook gebruikt worden – meer flexibiliteit en veiligheid en bijdrage aan de bescherming van het milieu – de voordelen zijn groot en pakketten verzenden en ontvangen wordt erdoor vereenvoudigd.

Fermer la boîte de dialogue

Inloggen

Wachtwoord vergeten ?

Veuillez patienter