Een afhaalpunt® vinden
Niks gemakkelijker !

Sluit het dialoogvenster
 
Retour à la carte
;

 

UW DIENSTEN IN AFHAALPUNT®

Met meer dan 55 000 Afhaalpunten® in Europa, in partnerschap met Hermes logistik, ben je ervan verzekerd je pakje in alle veiligheid te ontvangen en ben je vrij het te kunnen afhalen op het ogenblik dat voor jou het best past en op de plaats van jouw keuze !

 

Ontvangen van uw pakjes

Kies de levering in Afhaalpunt® om uw gedane aankopen verricht op uw favoriete shopping sites te ontvangen. Wanneer een naaste u een pakje wenst te verzenden, kan u hem eveneens vragen het u te verzenden naar uw favoriet Afhaalpunt® via onze dienst verzending van pakjes. Praktisch, haal uw pakje af wanneer u wilt !

 

Verzending van pakjes

U gebruikt uw Afhaalpunt® om uw aankopen verricht via Internet te ontvangen ? Geniet vandaag van de expertise en de ontvangst kwaliteit van onze 4 300 Afhaalpunten® om uw persoonlijke pakjes te verzenden. Geen wachttijd, keuze en veiligheid : niets zo eenvoudig ! 

 

Terugzenden van pakjes

Of uw bestelling nu werd geleverd in een Afhaalpunt® of niet, de terugzending van uw artikels via uw Afhaalpunt® is mogelijk. Kijk de terugzendvoorwaarden op uw shopping site na en pak zorgvuldig uw producten in. U kan uw terugzending opvolgen dank zij het ontvangstbewijs dat u overhandigd wordt. Afleveren is verzenden !

 

 
Fermer la boîte de dialogue

Inloggen

Password vergeten ?

U heeft geen rekening ?

Een rekening aanmaken
Veuillez patienter