Verzend een pakket naar Nederland met Mondial Relay

Wil je een pakket naar Nederland sturen? Het is nu mogelijk! Dankzij Mondial Relay, de specialist in pakketbezorging in België en Europa, heeft u een praktische, economische en veilige oplossing.

Tarieven

De verzendkosten van ons thuisleverigen naar Nederland behoren tot de meest economische !

Poids max Tarif
0.5 KG 7 Eur.
1 KG 7 Eur.
2 KG 7 Eur.
3 KG 7 Eur.
5 KG 9 Eur.
7 KG; 10 Eur.
10 KG 10 Eur.
15 KG 11 Eur.
20 KG 13 Eur.
30 KG 15 Eur.
Tarieven geldend vanuit België of Luxemburg voor elk pakket waarvan de ontwikkeling (lengte + breedte + hoogte) niet meer dan 150 cm zal bedragen.

Ons basistarief omvat de volgende diensten :

- Levering van het pakket tegen handtekening

- Kennisgeving per e-mail en / of sms zodra het pakket beschikbaar is in afhaalpunt

- Garantie bij verlies of schade van 25 € TTC (inclusief verzendkosten)

Toepasselijke btw 21%

(1) Tarieven vanuit België of Luxemburg inclusief de bezorging van het pakket tegen ondertekening en kennisgeving per e-mail, sms of gesproken bericht zodra het pakket beschikbaar is in afhaalpunt.

(2) Tarieven vanuit België of Luxemburg.

Als een optie worden vijf niveaus van forfaitaire vergoeding aangeboden

Forfaitair
verzekering
Forfaitair
Verzekering incl. btw
Bedrag
verzekering excl. btw
Bedrag
verzekering incl. btw
Niveau 1 50€ 1,67€ 2,00€
Niveau 2 125€ 2,92€ 3,50€
Niveau 3 250€ 4,17€ 5,00€
Niveau 4 375€ 5,42€ 6,50€
Niveau 5 500€ 6,67€ 8,00€

 

4 stappen om uw pakketten naar Nederland te verzenden

Met Mondial Relay duurt het 4 stappen om pakketten vanuit België naar Nederland te verzenden

- Beschrijf uw pakket: geef op onze site het gewicht van uw pakket en het adres van de ontvanger aan. Afhankelijk van de waarde van de goederen die naar Nederland worden verzonden, hebt u de mogelijkheid om een extra verzendverzekering af te sluiten (bescherming tot 500 €). Nadat u de thuisbezorgmethode hebt gekozen, hoeft u alleen maar uw bestelling te betalen via een 100% beveiligd betalingsgebied.


Breng uw pakket: zodra de betaling is gedaan, ontvangt u een bevestigingsmail met het transportlabel. Dan moet je het te verpakken object voorzichtig inpakken en op de verpakking plakken. Om uw pakket naar Nederland te verzenden, hoeft u alleen het dichtstbijzijnde afhaalpunt te zoeken om uw pakket af te leveren.
- Laat ons de ontvanger verwittigen: wanneer u ons uw pakket stuurt om naar Nederland te verzenden, sturen we een e-mail naar de ontvanger om hem op de hoogte te brengen van de verzending.
- Volg het pakket: om de staat van de levering van uw pakketten te kennen, stelt Mondial Relay ter beschikking een track & trace ruimte beschikbaar vanuit uw profiel.

Mondial Relay, wij leveren uw pakketten in Nederland

Als specialist in het verzenden van pakketten in België en Europa biedt Mondial Relay u vele voordelen, of u nu een professional of een particulier bent.

- Een economische levering in Nederland: dankzij Mondial Relay bent u er zeker van dat uw pakket voor een voordelige prijs wordt verzonden. Geleverd binnen een gemiddelde tijd van 4 werkdagen, kosten onze leveringen tussen de € 7 en € 15, afhankelijk van het gewicht van uw pakket.


- Veilige verzending: met forfaitaire vergoedingen en aanvullende pakketverzekeringen kunt u pakketten met vertrouwen naar Nederland verzenden.

Fermer la boîte de dialogue

Inloggen

Wachtwoord vergeten ?

Veuillez patienter