Biedt een bijkomende dienst aan uw klanten aan met onze oplossingen met thuisleveringen

Img -ledomicile -01Binnen de gedematerialiseerde wereld van de e-commerce, is de levering een bijzonder ogenblik : dit moment zal u toestaan uw klant tevreden te stellen. Een glimlach, een geslaagde levering en alles is in orde : de klant krijgt sympathie voor uw zaak.

Met de nieuwe levensstijlen, zijn de internauten het gewend kwalitatieve en flexibele dienstverlening te ontvangen. Hen een kwalitatieve levering aanbieden en hen de mogelijkheid laten zelf de leveringswijze te kiezen : dit zijn onmiskenbare argumenten om uw zaak verder te ontwikkelen.

Bovenop ons netwerk van 4300 Mondial Relay Afhaalpunten in Frankrijk (het dichtste netwerk op de markt), stellen wij tevens de thuislevering voor.

Picto -ledomicile -01

op VRAAG VAN DE CONSUMENT : de thuislevering op afspraak

Img -ledomicile -02

Sedert meer dan 20 jaar blijft Mondial Relay innoveren en nieuwe diensten uitvinden. Hoe doen we dat ? Door elke dag naar de klanten van onze Afhaalpunten te luisteren en bij het thuisleveren. Dit is onze slagkracht : dankzij dit luisteren, blijven wij ons beroep heruitvinden om dit te matchen aan de noden van de consumenten.

Daarom worden al onze thuisleveringen op afspraak uitgevoerd, dit is op vraag van de klant.

Ten laatste 24 uur na ontvangst van de bestelling, contacteren wij de klant. Wij leggen met hem een datum en tijdstip van levering vast : wij kunnen leveren va maandag tot zaterdag.

Indien de klant niet aanwezig is bij de levering, wordt een kennisgeving van doorgang achtergelaten in de bus met daarop de telefoongegevens van het kortbije Mondial Relay agentschap. Uw klant neemt contact op met dit agentschap voor het vastleggen van een nieuwe afspraak.

Picto -ledomicile -02

LEVERING DOOR 1 PERSOON VOOR PAKJES TOT 70 KG

Dit is de traditionele aan-de-deur levering. Deze werd aangepast voor
de  produkten die uw klanten zelf kunnen verplaatsen.

Picto -ledomicile -03

Levering door 2 personen

Img -ledomicile -03 Deze formule is uiterst geschikt voor twee soorten pakjes : produkten die in werking moeten worden gesteld (groot electro, hi-fi, televisies, ...) en de omvangrijke produkten (bankstellen, zwembaden, schommels, ...). Wij plaatsen deze in de door uw klant gekozen ruimte. Hierbovenop pakken wij uit, nemen de lege verpakking mee en nemen wij de oude elektrische toestellen mee bij de levering van een gelijkaardig produkt in het kader van een ecologisch milieu.
Veuillez patienter