4300 Afhaalpunten ter beschikking van uw klanten in Frankrijk voor extra dynamiek

Img -point -relais -01

 Met onze 4300 Afhaalpunten in Frankrijk, stellen wij uw klanten een eenvoudige oplossing voor om hun pakjes af te halen of terug te zenden.

Supermarkten, krantenwinkels, bloemisten, ... onze Afhaalpunten zijn alledaagse handelaars in de buurt.

De consumenten kennen hen, ze komen er minimaal één keer per week. Ons netwerk is uniek en uitgebreid: de klant kan een Mondial Relay Afhaalpunt om de hoek terugvinden.

Picto -pointrelais -01

ONTVANGST VAN DE PAKJES

Uw klant wil zijn pakje ophalen dichtbij zijn werk ? Dat kan ! Hij wil dat het pakje wordt geleverd in de buurt van zijn thuisadres ? Ook dat kan ! Met onze Afhaalpunten vereenvoudigen wij het leven van uw klanten en dus, doen wij alles om hen nog meer tevreden te stellen.

Het is een voordelige, eenvoudige, veilige en makkelijke oplossing.

 

Picto -pointrelais -02

TERUGZENDING VAN DE PAKJES

Tegenwoordig moet elke webshop zijn klanten de mogelijkheid bieden om hun aankopen terug te zenden. Het is een onmisbaar middel om uw klanten te verleiden en terug te laten komen. Mondial Relay beheerst de Reverse Logistic sinds geruime tijd en stelt oplossingen voor afgestemd op uw noden.

De terugzending kan gebeuren via een Mondial Relay Afhaalpunt of het pakje kan op afspraak thuis worden afgehaald. Voor uw teruggezonden zendingen geniet u dezelfde kwalitatieve dienstverlening met een duidelijke traceerbaarheid van uw pakje. Klik hier om meer te weten over Reverse

In functie van uw commerciële feeling, kan u zelf bepalen of deze terugzending voor uw klanten al dan niet gratis is. 

 

Picto -pointrelais -03

De ideale plaats om een zichtbaarheidsaktie toe te passen

 

Img -pointrelais -01

Meer dan 300 miljoen mensen bezoeken jaarlijks onze Mondial Relay Afhaalpunten. Wij ontwikkelen reeds enkele jaren direct marketing acties voor online shops. Onze basisregel hierin: steeds maatwerk leveren.
De kracht van ons uitgebreid netwerk is dat dit door een specifiek publiek wordt bezocht: de internauten en afstandverkopers.


Door middel van deze promotionele communicatie acties, kan u een zeer gericht publiek aanspreken. U kan verschillende doelstellingen bepalen: klantenwerving of klantengetrouwheid, punctuele acties, ... 
Door te berusten op onze ervaring in direct marketing, begeleiden wij u bij het kiezen van de communicatiemiddelen welke het best aansluiten bij uw actie: flyers, banners, catalogus, pakjes in afwachting, ... 

Picto -pointrelais -01

ONTVANGST VAN DE PAKJES

 
Uw klant wil zijn pakje ophalen dichtbij zijn werk ? Dat kan ! Hij wil dat het pakket wordt geleverd in de buurt van zijn thuisadres ? Ook dat kan ! Met onze Afhaalpunten vereenvoudigen wij het leven van uw klanten en dus, doen wij alles om hen nog meer tevreden te stellen.

Het is een voordelige, eenvoudige, veilige en makkelijke oplossing.
Veuillez patienter