Een afhaalpunt® vinden
Niks gemakkelijker !

Sluit het dialoogvenster

 

UW DIENSTEN IN AFHAALPUNT

Met meer dan 58 000 Afhaalpunten in Europa, in partnerschap met Hermes Logistics, ben je ervan verzekerd je pakje in alle veiligheid te ontvangen ben je vrij het te kunnen afhalen op het ogenblik dat voor jou het beste past en op de plaats van jouw keuze !

 

Ontvangen van uw pakjes

Kies de levering in Afhaalpunt om uw online aankopen te ontvangen. Wanneer iemand een pakket naar u toe wil sturen, kunt u het ook vragen naar uw favoriete afhaalpunt te verzenden. Haal uw pakket af waar en wanneer u wilt !

 

Verzending van pakjes

U gebruikt uw Afhaalpunt om uw aankopen verricht via Internet te ontvangen ? Geniet vandaag van de expertise en de ontvangst kwaliteit van onze 1 400 Afhaalpunten om uw persoonlijke pakjes te verzenden. Geen wachttijd, keuze en veiligheid : niets zo eenvoudig ! 

 

Terugzenden van pakjes

Of uw bestelling nu werd geleverd in een Afhaalpunt of niet, de terugzending van uw artikels via uw Afhaalpunt is mogelijk. Kijk de terugzendvoorwaarden op uw shopping site na en pak zorgvuldig uw producten in. U kan uw terugzending opvolgen dank zij het ontvangstbewijs dat u overhandigd wordt. Afleveren is verzenden !

 

 
Fermer la boîte de dialogue

Inloggen

Wachtwoord vergeten ?

Heeft u nog geen account ?

Registreren
Veuillez patienter